Joonas keskeytti JMK rallissa

jmk2018 ek2 joonas

Joonas Lindroos joutui keskeyttämään lauantaina Jämsässä ajetun JMK rallin toisen erikoiskokeen jälkeen. Kuten odottaa saattoikin, Joonaksen kotiteillä ajettu ralli lähti loistavasti käyntiin erikoiskokeella yksi, jota hän on tahkonnut vuosien varrella myös treeneissä. Tuloksena oli luokassa 1,9 sekunnin pohjat.

Seuraavana ollutta Ouninpohjan EK:ta Joonas ja kartturi Pasi Kilpeläinen ehtivät taivaltaa ainoastaan neljä kilometriä, kun auto nousi urasta irtolumelle ja pidon puuttuessa ajautui oikealle ojaan. Paikassa oli nostoväkeä sen verran vähän, että aikaa tuhraantui yli 17 minuuttia, ennenkuin pari pääsi jatkamaan matkaa. Tukivarsi antautui ulosajossa ja ajettavana olisi ollut vielä yksi erikoiskoe ennen huoltoa, joten Lindroosin tiimin ensimmäinen epäonnen pari keskeytti ja ajoi auton kotiin talliin.

Toisena keskeytti Petri Pousi, joka SM ralleissa toimii tiimin mekaanikkona ja kilpailee rallin historic sarjassa Ford Escortilla. Keskeytys tapahtui niin ikään Ouninpohjassa Kakaristossa katkenneen iskunvaimentimen takia.

jmk2018 ek4 jouni
Jouni Lindroos ja Teemu Virtanen kaasuttelivat luokkanelosiksi

Tiimin kolmesta autokunnasta maaliin ajoi senioriluokassa kilpaillut Jouni Lindroos yhdessä kartanlukijansa Teemu Virtasen kanssa. Aivan ongelmitta ei heidänkään ralli sujunut, kun EK3:lla auto sammui ja vielä juuri ennen pätkän maalia ollut risteys meni peruutteluksi. Kilpailun maalissa sijoitus oli luokassa neljäs.

Edellinen tiedote
Lindroos Racingin kausikooste 2017
Seuraava tiedote
Joonaksella uusi auto

Vuosittaiset tiedotteet