Joonaksella uusi auto

Tulevana lauantaina ajetaan kouvolassa SM O.K. Auto-ralli. Viime vuonna seitsemännen rallin Suomenmestaruutensa saavuttanut Joonas Lindroos starttaa ralliin kartturinsa Pasi Kilpeläisen kanssa uudella autolla. Talliin on hankittu jo viime vuoden lopulla Peugeot 208 R2, jota Joonas on rakentanut talven ajan. Nyt on tullut aika päästää autoa tallista ulos tositoimiin.

Sen verran auto on jo päässyt soraa maistelemaan, että Joonas oli testaamassa sitä helatorstaina. Hän oli autoon erittäin tyytyväinen: On hyvä auto ajaa ja kääntyy juuri sinne, minne sitä kääntää. Kyllä Hondakin kääntyy, mutta siinä pitää olla vähän erilainen ajotyyli. Nyt pitäisi päästä siitä Peugeotin tyyliin. Alustalle myös voisi vielä jotain pientä tehdä, mutta ei nyt ruveta enää ennen Kouvolaa tekemään mitään, kun ei ehdi testata ennen sitä.

Peugeot 208 R2 on alle 1600 kuutioinen etuvetoinen ja rallin SM-sarjassa se kuuluu luokkaaan kolme. Lindroosin legendaarinen aiemmin käskyttämä Honda Civic on alle 2000 kuutioinen ja kuuluu luokkaan kaksi.

Tänä vuonna Lindroos aikoo pitää osittaista taukoa ajamisesta ainakin SM-sarjan osalta. Eli mestaruudesta hän ei aja. -Kouvolaan on mukava lähteä kokeilemaan Peugeottia, koska siellä on erittäin hienot tiet. Muuten onkin suunnitelmat auki ajetaanko tänä vuonna enää SM-ralleja, mahdollisesti voisi vielä loppuvuodesta jotain ajaa, Joonas kertoo ja lisää loppuun: Honda Civicin saa tulla hakemaan, kun antaa vähän rahaa vaihdossa, niin tulee talliin tilaa. Ei pitäisi sillä pärjääminen olla autosta kiinni.

Edellinen tiedote
Joonas keskeytti JMK rallissa
Seuraava tiedote
Joonas Lindroos voitti uudella autolla

Vuosittaiset tiedotteet