Osuuspankki SM-Ralli Lapualla meni teknisen vian takia testaamiseen ja harjoitteluun

Lauantaina Lapualla erittäin vaikeassa kelissä ajettu Osuuspankki SM-ralli meni jämsäläiskuljettaja Minna Lindroosin osalta lähinnä testaamiseen ja harjoitteluun. Syynä oli jälleen kerran tekninen vika, ohjaustehostimesta vuosi öljyt EK 2:lle. Tästä syystä Minna jäi noin kolme minuuttia N-ryhmän kärjestä heti rallin alussa.

Ohjaustehostin saatiin kuntoon huollossa EK 2n jälkeen, mutta pistesijat olivat jo täysin saavuttamattomissa. Tiimi päätti kuitenkin jatkaa kilpailun ajamista loppuun asti. Ideana oli hyödyntää erikoiskokeet 3-6 rengastesteihin ja harjoitteluun. Minnan ja kartturi Sirkka Rautiaisen oli hyvä saada myös kerättyä lisää kokemusta yhteistyöstä tulevia SM-ralleja varten. ”Kakkospätkän jälkeen olin todella pettynyt. Odotin SM-pistesaldon avausta Lapualta, mutta vielä pitää siis malttaa odottaa.”, Minna kertoi maalissa.

Viikonlopun hyvä asia oli se, että auton uusi moottori kesti ongelmitta koko rallin. Näyttää siis siltä, että tiimiä pitkään kiusanneet moottoriongelmat ovat nyt historiaa. Lapualta saatiin kerättyä tärkeätä informaatiota tuleviin ralleihin auton säätöjen ja muiden ominaisuuksien osalta. Lapua oli ensimmäinen ralli, joka ajettiin kokonaan läpi Minnan täysin uudistetulla Lancerilla.

Seuraavana Minnan kilpailukalenterissa on Nilsiä Ralli maaliskuun 16. päivänä. Siihen mennessä Lapuan pettymys on unohtunut ja harjoittelukilometrejä on kerääntynyt huomattavasti lisää. Nilsiä on SM-sarjan viimeinen talviralli. Tiimi tuleekin panostamaan Nilsiään kaikkensa, jotta SM-pistetili saadaan avattua ennen sarjan kevättaukoa.

Edellinen tiedote
Minna Lindroos odottaa paljon ensi lauantaina ajettavalta Lapuan SM-rallilta
Seuraava tiedote
Minna Lindroosin valmistautuminen Nilsiän SM-ralliin on sujunut ongelmitta

Vuosittaiset tiedotteet