Minna Lindroos odottaa paljon ensi lauantaina ajettavalta Lapuan SM-rallilta

Minna Lindroos nähdään taas vauhdissa tulevana viikonloppuna Lapualla. Lapualla ajettavaan SM-ralliin on määräaikaan mennessä ilmoittautunut 147 kilpailijaa.

Minna starttaa kilpailuun lähtönumerolla 26. Hänen edelleen lähtee 11 N-ryhmän autoa. Koko tiimin suureksi onneksi kauan odotettu uusi moottori saapui Suomeen Japanista viime viikolla. Nyt auto on ollut pajalla asennuksessa ja testauksessa. Moottori on jo kolmas muutaman kuukauden sisällä, joten huollon tulee varmistua siitä, ettei auton oma mekaaninen tai elektroninen vika aiheuta koneen rikkoutumista. Testit ja asennukset saadaan kuitenkin valmiiksi ennen viikonloppua.

Lapuan SM-ralli tulee siis olemaan pitkän tauon jälkeen ensimmäinen kilpailu Minnan omalla kalustolla. Kilpailuun valmistautuminen on henkisesti paljon helpompaa, kun tietää ajavansa kilpailun omalla autolla. ”Omalla Lancerilla kilpaileminen on paljon helpompaa kuin laina-autolla kilpaileminen. Oman auton tekniikka on tuttua. Lisäksi uskaltaa ajaa aina hiukan rohkeammin.”, Minna kertoo.

Edellinen tiedote
Vihdoinkin! Minna Lindroos lunastaa lupauksiaan. Toinen sija Hotelli Jämsä Rallissa
Seuraava tiedote
Osuuspankki SM-Ralli Lapualla meni teknisen vian takia testaamiseen ja harjoitteluun

Vuosittaiset tiedotteet