Minna voitti Naisten Cup osakilpailun

Minna ja Eveliina Pohjanmaa Rallissa. Kuva: Toni Ollikainen

Viikonloppuna Seinäjoella SM Pohjanmaa Rallin yhtenä luokkana ajettiin Naisten Cup osakilpailu. Minna Lindroos kartanlukijanaan Eveliina Lindroos, voittivat kilpailun voisi sanoa ”järkyttävällä” 4 minuutin ja 27 sekunnin marginaalilla toiseksi ajaneeseen Elina Valtaalaan.

AKK perusti SM rallin sarjasääntöihin lisämääräyksellä kauden kolmeen viimeiseen SM osakilpailuun Naisten Cup kilpailuluokan. Tähän Luokkaan Minna Lindroos lähti ajamaan pitkästä aikaa. Edellisen kerran Minna on kilpaillut JMK rallissa vuonna 2016. Kartturina hänelle Seinäjoella toimi vasta kolmatta kertaa kilpaillut, vai voisiko sanoa jo kolmatta kertaa nuottikartturina toiminut 14-vuotias Joonas Lindroosin tytär Eveliina.

Minnan ja Eveliinan tarkoituksena oli verestää kilpailukokemusta ja tarjota treeniä kartturin tehtävissä oikeassa kilpailussa. Niin se kuitenkin vain on, että kyllä se treeni menee kilpailuksi, kun kypärä laitetaan päähän. Tulokset ainakin puhuvat sen puolesta – pohjat jokaiselle kahdeksalle erikoiskokeelle.

-Kyllä nuotti tulee Eveliinalta tuolla kokemuksella todella hyvin. Treeniä tarvitaan lisää lähinnä nopeuden muutoksissa ja siitä seuraavan ajoituksien muuttamisessa, kertoo Minna ja jatkaa: Olihan meillä siellä ek5:llä vähän ohjelmaakin, mutta se oli ihan selkeä nuotitusvirhe.

Kuvassa Minna ja Eveliina Pohjanmaa Rallissa. Kuva: Toni Ollikainen

Edellinen tiedote
Lindroos joutui keskeyttämään Ilomantsirallissa
Seuraava tiedote
Joonas Lindroos taas tutussa vauhdissa Mäntsälässä

Vuosittaiset tiedotteet