Joonas Lindroos taas tutussa vauhdissa Mäntsälässä

Lindroos ja Lampinen voittajana maalissa. Kuva: Marko Kyöstilä

Lauantaina Mäntsälässä ajetussa kauden kolmannessa rallin F-cup osakilpailussa Joonas Lindroos otti jälleen nuottiluokan voiton nimiinsä yhdessä karttrinsa Jouni Lampisen kanssa.

Edellinen kisa Ilomantsissa päättyi keskeytykseen jo ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen moottoriin hypyssä tulleen öljyvuodon vuoksi.

Lindroos otti kärkipaikan jo ensimmäisellä erikoiskokeella ja se vankistui aina neljännelle ek:lle saakka. EK4 ja 5 olivat kokonaan asvaltilla ajettavia erikoiskokeita, joita ei juurikaan Suomessa ole ralleissa ajettu normaaleina ”metsäerikoiskokeina”. Näillä pätkillä Lindroos ja Lampinen eivät yltäneet aivan huippuvauhtiin.

-Tuli ajettua vähän liian isolla vaihteella nelospätkä, kertoo Joonas ja jatkaa: Olihan nuo asvaltilla ajettavat ihan ok pätkiä, mutta parempi olisi, jos koko ralli olisi asvaltilla ja silloin saisi ajaa asvalttialustalla ja -renkailla.

Voittomarginaalia Lindroosilla ja Lampisella oli 14,7 sekuntia toiseksi tulleeseen Jarkko Ojalaan.

F-Cup rallisarja jatkuu seuraavan kerran Rantarallissa vasta syyskuun 16. päivä. Sitä ennen tullaan näkemään, kuinka tänä vuonna Lindroosilta taittuu MM-rallin reitillä ajettava Vetomies -kilpailu 4.-5. elokuuta.

Edellinen tiedote
Minna voitti Naisten Cup osakilpailun
Seuraava tiedote
Lindroosin rallinaiset jälleen voittoon

Vuosittaiset tiedotteet