Lindroosista Tommi Mäkinen Racingin kuljettaja

IMG 1568

Joonas Lindroos vaihtoi kaudelle 2010 luokkaa ja hänestä tuli yksi Tommi Mäkinen Racingin kuljettajista. Kaksi muuta kuljettajaa ovat Jani Salomaa ja Kristian Sohlberg.

TMR:n kanssa solmittu yhteistyösopimus on merkittävä askel Joonaksen etenemiseksi hänen ralliurallaan. Ajettavakseen hän saa nelivetoisen Subaru Impreza WRX:n, joka edustaa ralliautoilun huippukalustoa.

Joonas on päässyt ajamaan jo ensitestit Subarulla ja auto tuntuu sopivan hyvin käteen ja on todella hyvä ajaa, kertoo Joonas. -Pari testiä olisi tarkoitus vielä ajaa ennen kauden avauskilpailua.

SM-sarjassa mestaruudesta ajetaan tänä vuonna, kuten viime vuonnakin, kahdessa luokassa. Kaksivetoiset autot kuuluvat luokkaan SM2, jota edusti aiempi Joonaksen Honda Civic. Nelivetoinen Subaru kuuluu luokkaan SM1. Luokkavaihdoksen myötä taso kovenee, koska luokassa ajaa kokeneita kilpailijoita. Tästä syystä Joonaksen tavoitteena ei olekaan voittaa mestaruutta heti ensimmäisenä SM1 kautenaan, mutta palkintosijoille hän kuitenkin kurkottelee.

Jouni Lampinen jatkaa edelleen Joonaksen kartanlukijana. Tänäkin vuonna kartanlukijat kilpailevat omasta suomenmestaruudestaan ja he saavat menestymisestään omat pisteet.

SM-rallikausi käynnistyy perinteiseen tapaan Rovaniemellä 29. tammikuuta. Kaksipäiväisessä Arctic Lapland Rallyssa molemmat päivät ajetaan omina SM osakilpailuinaan.

Edellinen tiedote
Joonas Lindroosille kolmas peräkkäinen suomenmestaruus
Seuraava tiedote
Joonas Lindroos teki lähes Räikköset

Vuosittaiset tiedotteet