Joonas Lindroos teki lähes Räikköset

SM1 luokkaan vaihtanut Joonas Lindroos jäi pistesijojen ulkopuolelle ajettuaan ulos kauden ensimmäisessä osakilpailussa Arctic Lapland Rallyssa.

Joonaksen tavoitteena oli ajaa luokan seitsemän parhaan joukkoon, joka oli varsin realistinen hänen siirryttyään nelivetoisiin.

-Luokassa ajaa vuosia ajaneita konkareita, joita ei parinsadan kilometrin testiajolla kyllä päihitetä, totesi Joonas ennen kilpailua. Rallin viisi ensimmäistä erikoiskoetta näyttivät tavoitteen käyvän toteen jopa odotettua paremmin. Tauolle tultaessa kahden ajetun EK:n jälkeen Joonas ja hänen kartanlukijansa Jouni Lampinen olivat sijalla 6. Toisella tauolla viisi erikoiskoetta taivallettuaan Lindroos oli noussut kahdella sijalla.

Päivän viimeinen, erikoiskoe 6 koitui Joonaksen ja Jounin kompastuskiveksi, kun Subaru puski mutkassa sen verran, että penkka imaisi syleilyynsä. Joonaksen ja Jounin lapioidessa autoa hangesta reilut 7 minuuttia, tippui sijoitus 21:ksi, kauas pistesijoilta.

Arctic Lapland Rally jatkuu lauantaiaamuna klo 8.00 toisella osuudella, joka on SM luokkien osalta kauden toinen osakilpailu. -Nostetaan vähän rimaa ja tavoitteena olisi olla huomenna viiden kärjessä.

Edellinen tiedote
Lindroosista Tommi Mäkinen Racingin kuljettaja
Seuraava tiedote
Lindroos jäi pisteittä Rovaniemellä

Vuosittaiset tiedotteet