Lindroosin rallinaiset jälleen voittoon

Minna ja Eveliina SM Itärallissa. Kuva: Jari Niskanen

Perjantaina ja lauantaina ajettiin kauden viides rallin SM osakilpailu, Joensuun Itäralli. Kesken kauden sarjaan lisätyssä kilpailuluokassa, Naisten Cupissa oli toinen osakilpailu. Minna Lindroos kartturinaan Eveliina Lindroos, voittivat Joensuussa luokkansa. Luokkaan starttasi ainoastaan kolme kilpailijaa, joten kernaasti naisia kaivattaisiin enemmänkin mukaan. Seinäjoella viivalla oli sentään viisi autokuntaa.

Perjantaina rallissa ajettiin kaksi erikoiskoetta. Ensimmäinen erikoiskoe oli Joensuun Mehtimäellä ajettu yleisöerikoiskoe. Toisen erikoiskokeen tulokset mitätöitiin ja Minna ja Eveliina eivät ehtineet edes ajaa sitä ennen pätkän vaihduttua siirtymäksi. Syynä oli EK:n loppuosalla paikoilleen jäävä sankka pöly, josta vasta-auringossa ei nähnyt läpi.

Minna otti kärkipaikan jo ensimmäisellä erikoiskokeella 11,9 sekunnin pohjilla. Lauantaina tästä tilanteesta jatkettiin ja Minna takoi pohja-ajat kaikille pätkille. Cecilia Ekroos suljettiin kilpailusta EK5 jälkeen ja maaliin ajoi Minnan ja lisäksi ainoastaan Suvi Jyrkiäinen. Minna ja Eveliina Lindroos käyttivät reittiin 3 minuuttia 52,1 sekuntia Suvia vähemmän aikaa.

-Me lähdettiin ralliin lähinnä treenaamaan Eveliinan kanssa nuottia ja kilpailemista. Ajettiin koko ajan ilman riskiä, kertoi Minna.

Seuraava Naisten Cup osakilpailu on vasta kauden viimeisessä SM rallissa Kokkolassa syksyllä. Sitä ennen kuitenkin ajetaan Lahdessa SM rallia 11.-12.8. ja toki sinnekin naiset saavat osallistua, mutta sieltä ei lasketa Naisten Cup pisteitä.

Kuva: Jari Niskanen

Edellinen tiedote
Joonas Lindroos taas tutussa vauhdissa Mäntsälässä
Seuraava tiedote
Lindroosista jälleen Vetomies

Vuosittaiset tiedotteet