Joonas tyytyväinen seitsemänteen sijaan

Joonas Lindroos ajoi yhdessä kartanlukijansa Jouni Lampisen kanssa Mikkelin SM Vaakuna-rallissa seitsemänneksi. He ovat tyytyväisiä tuohon sijoitukseen. Ennen kilpailua he ajoivat testiä noin 60 km.

Keli Mikkelissä oli viileähkö, pakkasta oli vain vähän alle 30 astetta ja sitä viilensi mukavasti käynyt tuulen henkäys. Ensimmäisellä erikoiskokeella Joonas kuitenkin hikoili vähäiseen nelivetokokemukseen nähden erinomaisen tuloksen ajaen kolmanneksi nopeimman ajan heti konkareiden Juha Salon ja Jari Ketomaan jälkeen. vajaat 24 kilometrisellä ek:lla Joonas jäi kärjestä 14,6 sekuntia.

Toisella ek:lla menon vastustajaksi tuli tekniikkaongelma, kun etuvetoakseli katkesi. Autoa ei ollut sen jälkeen enää ollenkaan helppo ajaa, kertoo Joonas. Erikoiskokeen loppuosuudella myös turbo lakkasi toimimasta ilmanpuhdistimeen menneen lumen vuoksi. EK:t. 3 ja 4 piti ajaa vielä katkenneella vetoakselilla, ennen kuin se saatiin huollossa kuntoon.

Huollon jälkeen Subaru veti taas kaikilla pyörillä. Kuudennella pätkällä noin puolessa välissä Joonas ahneti ajolinjaa ja auto vetäisi taas lumet keuhkoon jonka seurauksena turbo putosi jälleen pois pelistä.

Viimeisellä 17,4 km mittaisella erikoiskokeella Joonas ja Jouni ajoivat jälleen 3. nopeimman ajan häviten kärjelle 12,1 sekuntia.

-Olen tulokseen erittäin tyytyväinen. Vetoakselimurheet laskivat sijoitusta, mutta koska Ketomaa ei aja SM pisteistä, saimme avattua pistetilin 8 pisteellä. Olen tyytyväinen omaan ajooni ja jos vielä vähän pääsee ajamaan testiä ennen Joensuuta, niin se lisää itseluottamusta ja lähden sinne erittäin positiivisesti latautuneena, iloitsee Joonas päivän tuloksesta.

Edellinen tiedote
Joonas Lindroos voitti Jämsä Rallin
Seuraava tiedote
Joonas ajoi hopeasijalle Joensuussa

Vuosittaiset tiedotteet