Joonas Lindroos voitti Jämsä Rallin

Joonasta povattiin jo etukäteen Jämsä Rallin voittajaksi ja niin myös tapahtui. Voittomarginaalia toiseksi ajaneeseen Jere Rekolaan kertyi 43,6 sekuntia. Neljän erikoiskokeen kisa kaasuteltiin kauniissa talvikelissä lähes Lindroosin kotiteillä.

Lindroos lähti kilpailuun tutulla voittoautolla, Honda Civicillä, jolla ei ole kilpailtu sitten syksyisen Hyvinkään SM rallin. -Auto oli pitkästä aikaa erilainen ajaa, kun viime aikoina on ajanut Subarulla, mutta kyllä se edelleen hanskaan istuu, kertoi Joonas. Hänen kartanlukijanaan vieraili yhteistyökumppani Mikko Pohjanharju, jonka kanssa homma toimi loistavasti myös auton kabiinissa.

Kaikilla erikoiskokeilla Lindroosin vauhtia hidasti edellä lähteneen kiinni ajaminen, jolloin lumipöly haittasi näkyvyyttä. Kahdelle viimeiselle erikoiskokeelle Joonakselle ja Mikolle myönnettiin kahden minuutin lähtöväli edellä lähteneeseen. Voittovauhtia kuvaa se, että kolmannella pätkällä he ohittivat edellä lähteneen kahden minuutin etuajasta huolimatta. Viimeisellä EK:lla tuli noin 10 sekuntia takkiin, kun Joonas pösäytti Hondan lievästi penkkaan.

Edellinen tiedote
Lindroos jäi pisteittä Rovaniemellä
Seuraava tiedote
Joonas tyytyväinen seitsemänteen sijaan

Vuosittaiset tiedotteet