Rengasrikko vei Minnan mestaruuden

Minna Lindroosin ja hänen kartanlukijansa Anita Koposen rallin naisten Suomenmestaruus kaatui Kaakkoisrallin toisen erikoiskokeen rengasrikkoon.

Ensimmäisellä erikoiskokeella Minna ja Anita näyttivät jälleen ylivoimaista nopeutta, mikä on ollut lähes tavanomaista heillä koko kautena. He ajoivat pätkälle 38,5 sekunnin pohjat.

Toisella erikoiskokeella noin 1,5 kilometriä ennen maalia ajolinjalla oli maakivi, joka rikkoi renkaan. -Kunpa olisikin mennyt vain rengas tyhjäksi, niin olisimme ajaneet maaliin ja olisi varmaan pidetty sijoitus, mutta kun hajosi koko vanne niin, että vain vanteen keskiö jäi pyörännapaan. Oli pakko vaihtaa rengas heti erikoiskokeella ja renkaanvaihdossa meni niin paljon aikaa, että putosimme hännille, kertoo Minna.

Kaikille lopuille erikoiskokeille Minna ja Anita ajoivat selkeät pohjat, mutta tappiota oli niin paljon, että matka ei riittänyt kuromaan sijoitusta korkeammalle.

Minnalla ei ollut tavoitteita kauden suhteen, vaan hän lähti ajamaan sarjaa harrastusmielessä työn vastapainoksi. -Eipä tuo mestaruuden menetys nyt niin harmita. Tulipa tuo oma vauhti nähtyä ja eipä sitä mestaruutta ihan omasta syystä menetetty, huonolla onnella rengas noin pahasti meni.

Minna on ajanut mestaruussarjaa viimeksi vuonna 2006, jolloin hän voitti Cup -mestaruuden, jossa naiset silloin ajoivat. Ensi kauden suhteen Minna ei vielä ole tehnyt minkäänlaisia suunnitelmia.