Minna Lindroosin vauhti on tallella

Minna Lindroos löysi taas ajohanskansa noin vuoden hukassa olemisen jälkeen. Hän näytti kanssasisarilleen kauden ensimmäisessä Lady Cup kilpailussa Kymenlaaksossa, että homma on edelleen hanskassa. Käteen tuli voitto lähes minuutin marginaalilla. Kartturina oli jo vuosien varrella tutuksi tullut Sirkka Rautiainen.

Ajotauko näkyi tai ainakin tuntui ensimmäisellä erikoiskokeella, kun ajolinjat ja jarrutuspaikat olivat aivan hukassa. Siitä huolimatta Minna kellotti pätkälle pohjat, kuten myös kaikille muillekin erikoiskokeille. Kakkosen puolessavälissä Minna ajoi kaimansa Minna Puonnin kiinni joutuen ajamaan tämän lumipölyssä miltei maaliin saakka, ennen kuin pääsi ohitse.

Lopuille erikoiskokeille edellä lähtevä kilpailijapari pyysi aina 2 minuutin lähtöväliä. Näin Minna ja Sirkka saivat tulla omaa vauhtiaan, eikä edellä lähtenyt tullut heti kättelyssä vastaan.

Erikoiskokeella 4 oli pientä tilannetta. Auton perä lipsahti nypyn ylityksessä irtolumelle ja auto spinnasi. Minna yritti vielä ”Ritariässä käännöstä”, mutta naiset olivat matkassa Opelilla eikä aito käännös onnistu kuin ihmeauto Kittillä. Yritys epäonnistui liian vauhdin takia. Auton perä putosi lumihankeen ja jäi sinne kiinni. Kolme riuskaa miestä juoksi paikalle auttamaan ja niin matka taas jatkui. Maaliin Minna ja Sirkka ajoivat taaskin lähes yhtäaikaa edellä lähteneen kanssa.

Minna Puonnin pyynnöstä huolimatta, erikoiskokeen kuusi AT-henkilökunta ei enää antanutkaan 2 minuutin lähtöväliä. Minna Lindroos ajoi jälleen edellä lähteneen kiinni jo EK:n puolivälissä, eikä ohitusmahdollisuutta löytynyt. Edellä menevän nostattamassa sankassa lumipölyssä ja hämärässä tietä ja merkkejä oli erittäin vaikea nähdä.

Edellinen tiedote
Kausikooste 2005
Seuraava tiedote
Joonas Lindroos SM johtoon

Vuosittaiset tiedotteet