Minna Lindroosin rallikausi 2003 käyntiin uudella kalustolla

Kilpailijapari Minna Lindroos ja Sirkka Rautiainen, Tunturirallin autokunta numero 61, käynnistävät virallisesti rallikautensa Tunturirallissa.

Epävirallinen startti kauteen oli jo 11.1. Mäntsälässä ajetussa nuorten SM osakilpailussa. Mäntsälään mentiin testaamaan uutta autoa, Honda Civic Type R:ää ja hakemaan kilpailutuntumaa Tunturirallia varten. Etuvetoisen auton niksit palautuivatkin Minnan mieleen nopeasti, vaikka viimeiset kolme vuotta neito onkin ajellut nelivetoisella Mitsubishillä. Honda tuntuu mukavalta ja erittäin kilpailukykyiseltä autolta Minna pohtii ja jatkaa: ”Tulen varmasti kamppailemaan pienen n-ryhmän kärkikahinoissa”. Ajomotivaatio on korkealla epäonnisen mitsu kauden jälkeen. Mikään ei ole sen hienompaa kuin aloittaa uusi kausi uudella autolla Tunturirallissa Minna tuumii.

Hondan huolto- ja korjauspuuhien pitäisi myöskin sujua kädenkäänteessä oman huoltoporukan toimesta, koska auton rakentajatkin löytyvät omasta takaa. Kartturina jatkaa jo viime vuodelta tuttu Sirkka Rautiainen, joka kipaisi ralliin Pahat pojat -elokuvan tuotantopäällikön kiireiltään. Minnakin vieraili elokuvassa stunttikuskin tehtävissä ja tytöt riemuitsevat yhdessä Pahojen poikien menestyksestä. Tulemme Minnan kanssa hyvin toimeen ja tärkeintähän on että kuljettaja on tyytyväinen nuotinlukuuni, Sirkka miettii.

Edellinen tiedote
Minna Lindroos avasi rallikautensa Mäntsälässä
Seuraava tiedote
Minna Lindroos avasi SM-pistetilinsä Arctic Lapland Rallyssa

Vuosittaiset tiedotteet