Minna Lindroos avasi rallikautensa Mäntsälässä

Minna Lindroosin rallikausi avautui 11.1. Mäntsälässä ajetussa Nuorten SM osakilpailussa. Tarkoitus oli testata ja hakea ajokokemusta uuteen menopeliin Honda Civic Type R:ään, kisakokemusta karttuikin ihan mukavasti.

Minnan ajo oli lennokasta ja tulostakin syntyi. Tauolla 4 erikoiskokeen jälkeen Minna oli kolmas. Vauhti yllätti Minnan itsensäkin: ”En olisi uskonut, että ihan noin kärjen vauhtia pystyisin ajamaan”, Minna kertoilee, varsinkin kun edellisenä yönä Minnaa oli vaivannut vatsaflunssa ja vointi ei vielä aamullakaan ollut ihan kohdallaan.

Sää teki tepposet viidennellä erikoiskokeella. Lumisade sakeni pahaksi pyryksi ja näkyvyys heikkeni olemattomiin. Peltoaukealla Minnaan iski jonkinlainen ”lumisokeus” ja nopea vasen kurvi yllätti kuljettajan. Auto pyörähti ojaan. Paikalla ei tietenkään ollut yleisöä. Pari järjestysmiestä nosti Minnan ja Sirkan kanssa autoa takaisin tielle. Kello kuitenkin kävi ja maksimiaika kului umpeen. Harmittavaa, mutta loppujen lopuksi kisasta jäi erittäin hyvä mieli. Auto tuntui kivalta ja kuskille sopivalta, tästä on hyvä jatkaa kohti Tunturirallia. Nähtäväksi jää osallistuuko Minna seuraavaan Nuorten SM-ralliin.

Edellinen tiedote
Minna Lindroosin rallivuosi 2002
Seuraava tiedote
Minna Lindroosin rallikausi 2003 käyntiin uudella kalustolla

Vuosittaiset tiedotteet