Minna ajoi tasaisella ajolla seitsemänneksi

Minna pääsi aloittamaan kilpailukauden 2004 Mikkelissä lauantaina. Alkukauden kilpailut jäivät ajamatta, kun hänen kartturinsa Sirkka Rautiainen pääsi astetta isompiin kuvioihin maailmalle Jani Paasosen kartanlukijaksi. Sari Kontro-Silvennoinen palasi Minnan kyytiin ja yhteistyö alkoi heti hienosti.

Ensimmäisellä erikoiskokeella tyttöjen vauhtia hiukan verotti hetken aikaa mykäksi menneet kypäräpuhelimet. Lisäksi rasitteena oli pitkä kilpailutauko ja väärä rengas. ”Valittiin jäärenkaat ensimmäisille pätkille, kun kuitenkin yöllä oli ollut pakkasta, mutta tie oli mennytkin jo lumisohjolle meidän lähtönumeroon mennessä ja rengas ei oikein siinä toiminut” kertoo Minna. Näistä huolimatta sijoitus oli ek:n 14.

Ajamisen niksit palautuivat tauolta hyvin äkkiä ja Sarin nuotti toimi ”kuten ennen vanhaan”. Mikkelissä oli upeat, nopeat tiet ja niitä oli hieno lasketella menemään, luonnehtii Minna ajamistaan. Sijoitus kilpailussa vakiintui n-ryhmän kahdeksanneksi heti toisella pätkällä.

Viidennellä erikoiskokeella Minna nousi sijoituksessa vielä yhden pykälän Jani Ylipahkalan napattua edeltä puolitoista minuuttia aikasakkoa. Tämä seitsemäs sija piti sitten kilpailun maaliin saakka.

Minna ei aja tänä vuonna SM-pisteistä, koska kauden ensimmäiset kilpailut jäivät kartturin vaihdon takia ajamatta. Hän antaa ne pisteet niitä tosissaan tarvitseville ja keskittyy ajamaan kilpailusijoituksista.

Minna on erittäin tyytyväinen omaan sijoitukseensa, joka tuli pitkästä tauosta huolimatta. ”Nyt pitää valmistautua ajoissa kesäkauteen, niin ollaan sitten hyvässä iskussa” Minna suunnittelee.

Seuraava kilpailu ajetaan 11.6. Joensuussa.

Edellinen tiedote
Joonas säilytti pistejohtonsa
Seuraava tiedote
Epäonninen Itäralli

Vuosittaiset tiedotteet