Lindroos kohensi sijoitustaan SM3-luokassa

MG 1657

Joonas Lindroos ajoi kartanlukijansa Pasi Kilpeläisen kanssa SM3-luokan voittoon Mikkelin SM Vaakuna rallissa. Kaksipäiväinen ralli alkoi perjantaina ajetulla yhdellä erikoiskokeella. Lauantaina jatkuneeseen ralliin Joonas lähti luokkansa toiselta sijalta ollen 0,7 sekuntia Henri Haapamäen takana.

Lauantain ensimmäisellä erikoiskokeella autossa ilmeni kaasuläpän kanssa ongelmia ja auto röpötti. Häiriö jätti Lindroos-Kilpeläinen autokunnan neljän sekunnin päähän pohjista. Kaasuläppä korjattiin huollossa, jonka jälkeen meno maistui. -Kun saatiin auto kuntoon, niin yritettiin hyökätä nelos- ja vitospätkillä. Hyvin se onnistuikin ja päästiin johtoon, kertaa Joonas kilpailua.

Kahdella viimeisellä erikoiskokeella oli ohjelmaa vielä tasauspyörästön lukon kanssa. -Auto kiskoi toiselle puolelle ja söi toisen puolen eturengasta. Onneksi lukko kesti maaliin saakka. Täytyy vähän purkaa ja käydä läpi autoa ennen seuraavaa osakilpailua, Joonas suunnittelee.

Voiton turvin Joonas nousi SM-pisteissä luokkansa toiseksi. Kilpailuun lähdettäessä hän oli seitsemäntenä kauden avauskilpailun ensimmäisen päivän keskeytyksen takia. Toisen osakilpailuna jälkeen luokkaa johtaa Henri Haapamäki 50 pisteellä. Joonaksella on 38,5 pistettä ja kolmantena oleva Samuli Vuorisalo on pisteen päässä.

Seuraava osakilpailu ajetaan kahden viikon kuluttua Joensuussa.

Edellinen tiedote
Lindrooseille voitto kotiin
Seuraava tiedote
Joonas siirtyi SM3-luokan kärkeen rallin SM-sarjassa

Vuosittaiset tiedotteet