Joonas siirtyi SM3-luokan kärkeen rallin SM-sarjassa

IMG 2413

oonas Lindroos ja hänen kartturinsa Pasi Kilpeläinen ottivat jälleen SM3-luokan voiton Joensuussa ajetussa talvikauden päättäneessä SM Itärallissa. Rallissa luokan toiseksi ajanut Samuli Vuorisalo jäi 20 sekunnin päähän Lindroosista.

Talven kelit ovat olleet varsin poikkeukselliset ja sitä ne olivat myös Joensuussa. -EK2:lla meni kaksi risteystä vähän pussille ja irtolumelle. Sohjoa oli varsinkin erikoiskokeilla 2-4 paikoin varmaan 10 senttiä ja jos auto sinne meni, niin se lähti ihan liitämään. Seiskäpätkällä kynnettiin ojanpohjaakin kun auto meni jonkun tekemästä jäljestä, mutta se nousi sieltä samalla vauhdilla. Flunssasta huolimatta hienosti sujunut kisa ilman tekniikkaongelmia, kertailee Joonas kilpailun kulkua.

Rallin SM-sarjan talvikausi on nyt paketissa ja seuraavaksi pisteitä jahdataan reilun kolmen kuukauden kuluttua, 14. kesäkuuta Pohjanmaan lakeuksilla Lapualla.

Lindroos siirtyi Joensuun voiton tuomilla pisteillä sarjassa SM3-luokan kärkeen. Hänellä on nyt 63,5 pistettä ja toisena olevalla Henri Haapamäellä tasan 60. Samuli Vuorisalo on kolmantena 57,5 pisteellä, joten varsin tasaista kärjen kilpailu on.

Edellinen tiedote
Lindroos kohensi sijoitustaan SM3-luokassa
Seuraava tiedote
Joonas voitti SM3-luokan Lapualla

Vuosittaiset tiedotteet