Joonas ajoi hopealle Joensuussa

Joonas Lindroos ajoi Jouni Lampisen kartturoimana Abloy SM-Itärallin toiseksi SM2 luokassa. Nuorten SM-luokassa hän kuittasi korkeimmat pisteet.

Kahdella ensimmäisellä erikoiskokeella ajamiseen ei meinannut löytyä rytmiä ja tästä syystä matka tuntui taittuvan tökkivästi. Kolmannella erikoiskokeella pääsi jo rytmiin kiinni ja tuloskin oli sen mukainen: 7,9 sekunnin pohjat. Sitten taas nelosella tuli tehtyä virhe ja piti peruutella. Siinä pudottiin heti toiseksi, kertoo Joonas. Pohjat Joonas ajoi erikoiskokeille 3, 5 ja 8.

Myös EK6:lla piti yhdessä risteyksessä peruutella, joten kyllä voitto menetettiin ihan omiin virheisiin, myöntää Joonas. Tiet olivat erittäin vaativia ja Kalle Pinomäki antoi Joonakselle ja Jounille kovan vastuksen. Huonomminkin olisi voinut mennä, joten tulos on ihan tyydyttävä. Nuorten luokassa Joonas sijoittui ensimmäiseksi.

Rallin SM-sarjan talvikausi on nyt paketissa ja seuraavan kerran kisaillaan kesäkuun 6. päivänä Valkeakoskella. Joonas Lindroos johtaa SM2 luokkaa nyt 51 pisteen turvin. Toisena olevalla Anssi Tawastilla on 40 pistettä. Jouni Lampinen johtaa niin ikään karttureiden SM-sarjaa samaisella 51 pisteen summalla.

Edellinen tiedote
Joonaksen Mikkelin epäonnen taika murtui
Seuraava tiedote
Joonas Lindroos SM-Waltikkarallissa ylivoimainen

Vuosittaiset tiedotteet