Joonas Lindroosia ja hänen kartturiaan Pasi Kilpeläistä on varsjostanut keskeytysten putki, joka jatkui myös lauantaina 31.8. ajetussa Laitilan SM-rallissa. Tällä kertaa keskeytyksen syynä oli moottorivaurio erikoiskokeen seitsemän jälkeen.

lindroos hyppää ek1:llä

 Vetoa puuttui startista lähtien, mutta silti auton sai ilmaan EK1:llä
 Kuva: Ville Vihavainen

Lindroos valitteli koko päivän, että auto ei kulkenut. Autosta ei kuitenkaan löytynyt mitään vikaa, jota olisi voinut yrittää korjata huollossa. Myös erikoiskoeajat kertovat vedon puutteesta: Yleensä kärkiaikoja tai pohjia ajava Joonas jäi luokan kärjelle jokaisella erikoiskokeella yli kaksi sekuntia kilometrillä.

-En ymmärrä, mikä tuossa autossa on vialla. Jos siellä olisi joku anturivika, herjaisi auton tietonäyttö siitä. Ei tiedä edes mistä ja mitä pitäisi etsiä, kertoi Joonas huollossa.

Huollon jälkeen Lindroos-Kilpeläinen kaksikko pääsi ajamaan vielä EK:t kuusi ja seitsemän, jossa moottori hajosi niin, että he pääsivät ajamaan pätkältä pois, mutta pyyhe oli heitettävä kehään.

Keskeytys oli neljäs peräkkäinen ja SM-sarjan toinen. Mestaruustaistelun kannalta tilanne alkaa olla menetetty. Hyvällä tuurilla viimeisen osakilpailun korotetuilla pisteillä voi olla mahdollisuuksia mitalisijoille, mutta ei kuitenkaan kultaan.

Kauden viimeinen SM-osakilpailu ajetaan Salon ja Turun seudulla 27. - 28 syyskuuta.

Liity postituslistalle

Your mailing list:

Julkinen tiedotejakelu

Roskapostin estämiseksi, vastaa seuraavaan kysymykseen!

Paljonko on 2 pois 45:stä

() Pakolliset kentät

Information

×