Joonas Lindroos, rallin kaksivetoisten kuusinkertainen Suomenmestari ja hänen kartanlukijansa Pasi Kilpeläinen jatkavat tänäkin vuonna mestareiden elkein. He voittivat edustamansa SM3-luokan tänään Lapualla ajetussa SM pohjanmaarallissa. Voittomarginaalia toiseksi ajaneeseen Henri Haapamäkeen kertyi 7,9 sekuntia.

Lindroos lapua sRGB

Joonas Pohjanmaalla erikoiskokeella 1
Kuva: Tero Tuiskula

Lindroos otti kärkipaikan jo ensimmäisellä erikoiskokeella 4,2 sekunnin pohjien turvin. Pohja-aika kirjattiin Joonakselle ja Pasille myös erikoiskokeille kaksi ja kolme. Neljännellä pätkällä heillä oli autossa pientä häiriötä. -Oli käyntihäiriöitä, auto ei kiertänyt kuin 7500. En tiedä mistä se johtui. Muuten ralli meni ihan ongelmattomasti ja olen tyytyväinen suoritukseen, kertoi Joonas maalissa.

Suomenmestaruuspisteissä Joonas johtaa luokkaansa 88,5 pisteellä. Toisena olevalla Henri Haapamäellä on 80 pistettä ja kolmantena olevalla Teemu Sunisella 60. Kartanlukijoiden taistossa Pasi Kilpeläinen johtaa samoin 88,5 pisteen turvin ja toisena olevalla Juha-Pekka Jauhiaisella on 60 pistettä.

Seuraava SM-osakilpailu ajetaan Turussa kahtena päivänä 29. ja 30.8.

Liity postituslistalle

Your mailing list:

Julkinen tiedotejakelu

Roskapostin estämiseksi, vastaa seuraavaan kysymykseen!

Paljonko on 2 pois 45:stä

() Pakolliset kentät

Information

×