Tavoitteena luokkavoitto Neste Oil Rallista

Rallin SM-sarjaa kaksivetoisissa johtava Joonas Lindroos tavoittelee luokkavoittoa torstaina käynnistyvästä Neste Oil Rallista. Hän osallistuu yhdessä kartanlukijansa Pasi Kilpeläisen kanssa ralliin samalla 1,6 litraisella Citroen C2R2:lla, jolla he ajoivat talvikauden SM-rallit.

Koko Citroenin tekniikka on nyt läpikäyty ja huollettu. Joonas on ajanut testiä noin 30 km ja todennut, että kaikki toimii ja auto istuu yhtä hyvin käteen, kuin jo talvellakin. Nuotituksen jälkeen Joonas kommentoi, että joissakin paikoissa tiet ovat menneet pehmeäksi kesän runsaiden sateiden takia. -Näissä kohdissa pieni Citikka saattaisi kaivata lisää voimaa, miettii Joonas.

Samassa luokassa ralliin osallistuu kaikkiaan 24 kilpailijaa. Vastaavalla Citroenilla osallistujia on 4.

-Kyllä tärkeimpänä tavoitteena on tietysti maaliin pääsy. Tämä on nyt neljäs kerta, kun osallistutaan Neste Ralliin ja aiemmin kisa on jäänyt kesken. Pari kertaa omiin virheisiin ja ekalla kerralla rengasrikon aiheuttamaan öljynsuodattimen jalan katkeamiseen. Katsotaan perjantain jälkeen, mikä on tulos ja jos siinä mahdollisuus on voittaa luokka, ruvetaan sitten tarvittaessa vaikka kiristämään menoa lauantaina, suunnittelee Joonas.

Edellinen tiedote
Kouvolan tiet jälleen suosiollisia Joonakselle
Seuraava tiedote
Joonas yötauolle luokkajohdossa

Vuosittaiset tiedotteet