Neste Ralli päättyi Minnan osalta kaatoon lauantaina

Tämänvuotinen Neste Ralli päättyi Minna Lindroosin osalta tavalla, jota kukaan ei olisi etukäteen toivonut. Minna ajoi lauantaina Ouninpohjan erikoiskokeella ulos niin pahasti, ettei kilpailun jatkamisesta voinut edes haaveilla.

Perjantai lupasi vielä kilpakaksikolle hyvää. Minna ja Sari Kontro-Silvennoinen starttasivat kilpaan numerolla 85, ja perjantain aikana he paransivat sijoitustaan niin, että lauantaina he lähtivät matkaan 43:ntena.

Minna kertoo, että lauantaina oli tarkoituksena alkaa ajaa kunnolla rallia. Päivän ensimmäisellä erikoiskokeella Talviaisissa auton etupyörä osui kiveen ja vanne vääntyi. Minna ja Sari hävisivät parhaalle N-ryhmäläiselle yli minuutin.
Sitten Minna kellotti Päijälässä ison N-ryhmän neljänneksi nopeimman ajan ja hävisi pohja-ajan ajaneelle Jouni Ampujalle vain sekunnin. Seuraavalla erikoiskokeella Parkkolassa Minna kärsi taas rengasrikosta ja hävisi puolitoista minuuttia. Sijoitus putosi isossa N-ryhmässä kuudenneksitoista.

Seuraava erikoiskoe sujui ongelmitta, ja sitten olikin vuorossa Ouninpohja.

– Ajattelin, että Ouninpohjan tie on tuttu, joten antaa mennä. Yritettiin nostaa sijoitusta kympin sakkiin luokassa.

Ja vauhtia riitti, kunnes kilometri ennen maalia tapahtui.

– Tiesin paikan tarkkaan, mutta valitsin väärän ajolinjan ja ajoin liian kovaa. Auton perä ajautui soralle ja sitten mentiin. Kyseessä oli oma ajovirhe, paikka taisi olla liian tuttu, Minna murehtii.

Nyt vaikuttaa siltä, että kovia kokenutta autoa ei ehditä seuraavaan SM-osakilpailuun saada kuntoon. Toiveissa kuitenkin on, että Minna nähdään mukana viimeisessä SM-sarjan kilpailussa.

Edellinen tiedote
Tekniset ongelmat Exide-rallissa riesana
Seuraava tiedote
Kausi 2001 on päättynyt

Vuosittaiset tiedotteet