Minna Lindroos lähtee hakemaan voittoa Hankirallista

Legendaarinen Hankiralli ajetaan ensi viikonloppuna Nummelassa. Kilpailu on Nuorten SM-sarjan osakilpailu. Tammikuun alussa ajetussa ensimmäisessä osakilpailussa Mäntsälässä Minna Lindroos testasi Hondaansa Tunturirallia varten. Testi päättyi kuitenkin kisan loppupuolella lumihankeen. Muuten kisa sujui niin hyvin, että Nuorten SM-sarjassa päätettiin jatkaa kilpailemista yleisen SM-sarjan ohella.

”Erikoiskoeajat yllättivät minut täysin, joten tätä sarjaa ei voi nyt jättää ajamatta”, Minna pohtii. ”Sitä paitsi, minulla ei ole vielä nuorissa mitään mitalia”, hän jatkaa pilke silmäkulmassaan.

Lähtöasetelmat ovat hyvät. Lähtönumero 14 takaa, että tiet ovat hieman puhdistuneet lumesta. Pääsemme myös seuraamaan edellä ajavien nopeiden nuorten miesten aikoja. Minna ja Sirkka ovat nimittäin tässäkin sarjassa ainoa naiskilpailijapari. ”Meitä se ei haittaa, emme ole koskaan käyttäneet naisellisia aseita rallikilpailussa.” tytöt nauravat. Tavoite Hankirallissa on yksinkertainen: ”Voitto kotiin ja auto ehjänä kans, jotta pikkuveli Joonas pääsee seuraavana päivänä sprinttiin Lopelle”.

Tunturirallissa menoa haitanneet vaihdelaatikko-ongelmat on korjattu. Hondassa on uusi vaihdelaatikko ja tiimissä on muutenkin ahkeroitu. Päivitetyt nettisivut ovat avautuneet osoitteessa, josta juuri tätäkin tiedotetta luet. Käypä laittamassa kannustukset Minnalle ja Joonakselle.

Edellinen tiedote
Minna Lindroos avasi SM-pistetilinsä Arctic Lapland Rallyssa
Seuraava tiedote
Lindroos Racingin talvikausi

Vuosittaiset tiedotteet