Minna Lindroos jälleen ykköseksi

Minna osallistui lauantaina kartturinsa Sirkka Rautiaisen kanssa myös kauden toiseen Lady Cup-kilpailuun. Ralli ajettiin Hyrylässä erittäin vaativilla teillä.

-Ensimmäisellä pikiksellä olin vähän unella, ajaminen tuntui jotenkin nihkeältä, kertoo Minna. Ensimmäisellä erikoiskokeella Minna ja Sirkka jäivät erikoiskokeen pohjat ajaneelle Satu Tanskaselle 4,1 sekuntia. Sijoitus ei ollut kuitenkaan toista sijaa huonompi.

Toisesta erikoiskokeesta lähtien ajaminen alkoi taas olla tuttua Minnaa ja 6 sekunnin pätkäpohjilla hän meni kisan kärkeen.

Ennen kolmatta erikoiskoetta autossa havaittiin jäähdytysnestevuoto, eikä vuotokohtaa saatu paikallistettua. Vuoto kesti koko loppukisan ajan ja sitä sai jännittää, ettei vuoto vain pahentuisi.

Loppu hyvin kaikki hyvin, auto kesti ja Minna ajoi Sirkan kanssa Lady Cupin voittajana maaliin. Voittomarginaalia oli minuutti 44,7 sekuntia. -Ajo meni sitten EK 2:lta lähtien puhtaasti, vaikka tiet olivat todella vaativia ja niistä oli vaikea löytää luonnetta. Ajorytmin löytäminen oli hankalaa, Kuvailee Minna reittiä.

Minna Lindroos johtaa nyt Lady Cup:ia 20 pisteellä Satu Tanskasen ollessa toisena 14 pisteellä.