Minna Lindroos ei pääse osallistumaan Exide-Ralliin

Minnan ja kartturi Sirkka Rautiaisen kesäkausi lähti Joensuussa käyntiin upealla ajolla ja hyvin toimivalla nuotilla, josta lähtien pari on odottanut innolla Tampereen Exide-rallia.

Joonas joutui osallistumaan Kyläseppäralliin tiimin omalla Honda Civicillä, koska LPM-Racingin testeissä vaurioitunutta Civiciä ei ehditty saada kuntoon. Karvas pettymyksen pala nousi kuitenkin kurkkuun jo viikkoa ennen Exide-Rallia, kun pahin mahdollinen tapahtui ulosajon muodossa. Omaan autoon ei ole mitään mahdollisuuksia saada osia niin nopeasti, että sen saisi kuntoon lauantaiksi eikä toisella kalustolla ajaminenkaan tule kysymykseen näin nopealla aikataululla. Joonas sensijaan osallistuu LPM-Racingin ilmoittamana ensimmäiseen nuotitetavaan kilpailuun autonaan LPM:n Civic.

”Harmittaa niin vietävästi, kun sai edellisessä kisassa tatsin päälle ja nyt tulee niin pitkä kilpailutauko. Seuraava kisa kun on vasta syyskuussa.” Harmittelee Minna ja jatkaa: ”Onhan tämä tietenkin lajin luonteeseen kuuluvaa ja urheiluun kuuluu pettymyksetkin”.

Edellinen tiedote
Joonas Lindroos jatkaa kesäkaudellakin kovilla tuloksilla
Seuraava tiedote
Joonas Lindroos kaasutteli viidenneksi

Vuosittaiset tiedotteet