Lindroosit tekivät rallihistoriaa

Joonas ja Eveliina Kuhmoisten Sora Rallissa, Kuva: Timo Pullikka

Lindroosin rallisuku teki kenties maailmanhistoriaa lauantaina Kuhmoisten Sora Rallissa. Yhdestä suvusta osallistui samaan ralliin neljä sukupolvea. Viisi alkaa olla jo lähes mahdotonta ja kolme on tiedossa, kun Tukiaisten suvusta osallistuttiin Keuruun miniralliin 25.2.2017

Suvun vanhin kilpailija on 81-vuotias Harras, joka ajoi Kuhmoisissa Ford Escortia numerolla 61. Seuraavaksi nuorempana oli Harraksen veljen poika Jouni Lindroos ja hän kilpaili samalla BMW:llä, jonka ratissa Joonas on totuttu näkemään F-Cupin kilpailuissa. Joonas on toiseksi nuorinta sukupolvea ja hän kilpaili numerolla 123 omille lapsille treeniautoksi hankitulla Citroen C2 VTS:llä. Nuorinta sukupolvea edusti Joonas-isälleen nuotteja lukenut 14-vuotias Eveliina.

Varsinaisia tulostavoitteita ei ollut muuta kuin Jouni lähti tavoitteenaan, ettei olisi senioreiden viimeinen. Nuorimmalle kilpailu oli ensimmäinen ja toimi harjoitteluna tiekirjan ja nuotinlukuun sekä muihin kartturin tehtäviin. Näyttää siltä, että jonkin verran on taidettu kotona kuitenkin jo kuivaharjoitella, kun tuloksena oli luokkavoitto ja lisäluokkien yleiskilpailun 6. sija.

-Yllättävän hyvin tuli nuotti ensimmäiseksi kisaksi ja oltaisiin kyllä pärjätty jo muuallakin, kertoi Joonas maalissa.

Jouni ajoi senioreiden toiseksi ja oli lisäluokkien yleiskilpailun 16. Harras joutui keskeyttämään EK2:lla, kun auto lipesi hankeen täydestä vauhdista ja pyöri ympäri useita kertoja.

Edellinen tiedote
Joonas aloitti F-Cup kauden jälleen voitolla
Seuraava tiedote
Lindroos joutui keskeyttämään Ilomantsirallissa

Vuosittaiset tiedotteet