Lindroosista jälleen rallin Suomenmestari

Merikarvia Lindroos 2

Joonas Lindroos varmisti yhdessä kartanlukijansa Pasi Kilpeläisen kanssa etuvetoisten mestaruuden jo toiseksi viimeisessä osakilpailussa. Merikarvialla tänään ajetussa Satamoto-rallissa Joonas ajoi etuvetoisten toiseksi Kauhajokelaisen Marko männyn voittaessa.

Marko Mänty ei osallistu tänä vuonna rallin SM-sarjaan, joten Joonas ja Pasi kuittasivat täydet pisteet. Molempien tulos on todella kova, koska he olivat jopa yleiskilpailussa sijalla kolme ja viisi. Edellä olivat ainoastaan SM1 luokan kärkinimet Esapekka Lappi ja Juha Salo sekä väliin neloseksi Toni Tahvanainen. Lindroosin aikatappio Mäntyyn oli 28,8 sekuntia.

Lindroos ja Kilpeläinen ovat tämän kauden aikana voittaneet etuvetoisten osalta kaikki ajamansa SM osakilpailut. Talvikaudella he ajoivat SM3 luokassa 1,6 litraisella Citroen C2R2:lla, mutta vaihtoivat kesäkaudelle 2-litraisten SM2:een. Mestaruuden varmistettuaan Lindroos ei vielä osaa sanoa, aikooko hän osallistua ollenkaan kauden viimeiseen osakilpailuun Keravalla.

Suomenmestaruus on Joonakselle jo yleisessä luokassa neljäs. Kaikkiaan mestaruus on viides, kun vuonna 2009 hänen ollessaan iältään alle 25-vuotias, hänet kruunattiin samalla kertaa yleisen ohella myös nuorten luokan Suomenmestariksi.

-Hienosti meni tämäkin ralli. Kaikki toimi, eikä oikeastaan ollut mitään ongelmia. Viimeisellä pätkällä alkoi vähän rötäämään eikä meinannut löytyä täyttä vetoa, kertoo Joonas maalissa.

Edellinen tiedote
Lindroos saavutti tavoitteensa Neste Oil Rallyssa
Seuraava tiedote
Joonaksen tiukka kamppailu Keravan SM-rallissa

Vuosittaiset tiedotteet