Lindroosin voittoputki katkesi Mikkelissä

Vaakuna Lindroos

Joonas Lindroosin pitkään jatkunut voittoputki katkesi juuri päättyneessä Mikkelin SM Vaakuna-Rallissa.

Ensimmäisen ajopäivän jälkeen Joonas ja hänen kartanlukijansa Pasi Kilpeläinen olivat kolmantena. Edellä olivat Jukka Korhonen ja Jaro Kinnunen, jotka olivat tasa-ajalla 3,3 sekuntia Joonasta edellä.

Toinen päivä alkoi ongelmallisesti, kun pari kilometriä EK3 lähdöstä Lindroosin Citroenista katkesi vaihdekeppi. Tämä pudotti sijoituksen kuudenneksi yli minuutin päähän luokan kärjestä. Seuraavat kaksi erikoiskoetta menivät ongelmattomasti. Viimeinen erikoiskoe oli sitten viimeinen niitti. -Yritettiin vähän liikaa, kun meinattiin ajaa Pinomäki kiinni. Yhden nypyn ylityksen jälkeen mentiin hankeen ja auto jäi puoliksi ojaan. Pasin työntäessä ja yhden katsojan avustuksella saatiin auto takaisin tielle, kertoo Joonas. Pian tämän jälkeen Juha Sipilän auto oli pysähtynyt voimansiirron jumiutumisen takia pienelle tielle, eikä paikasta päässyt ohi. Koko SM3 luokan kärkikuljettajat joutuivat odottamaan, jotta Sipilän auto saatiin pois tieltä.

Viralliset tulokset eivät ole vielä tätä kirjoitettaessa selvillä. Tuomaristo tutkii asiaa ja viralliset tulokset julkaistaan myöhemmin. Mikäli EK6 tulokset perutaan SM3 luokan osalta, Joonas ja Pasi ovat kilpailussa luokkansa neljänsiä.

Edellinen tiedote
Joonas kolmantena yötauolle
Seuraava tiedote
Joonas jälleen luokkansa nopein

Vuosittaiset tiedotteet