Lindroosin kotimatka Rovaniemeltä alkoi odotettua aiemmin

lindroos arctic 2017

Rovaniemellä SM rallikauden avaava Arctic Lapland Rally jäi Joonas Lindoosilta ja hänen kartturiltaan Pasi Kilpeläiseltä kesken jo toisen erikoiskokeen jälkeen.

Kilpailu on kaksipäiväinen, mutta moottorivika esti jatkamasta kilpailua lauantaina, joten Lindroos pakkasi tavaransa ja lähti kotimatkalle.

-Ensimmäisellä erikoiskokeella viisi-seitsemän kilometriä lähdöstä oli rytky, joka löi autoon aika kovaa. Auton perässä alkoi tulla savua ja luulin vetoakselin katkenneen, kun vedossa tuntui luistamista, kertoo Joonas ja jatkaa: Pätkän maalissa selvisi, että öljypohjassa oli vuoto. Lisättiin öljyä ja ajettiin vielä kakkos-ek. Tämän jälkeen oli huolto ja öljypohja saatiin kuntoon, mutta vähän matkaa huollosta lähdettyä syttyi öljynpainevalo ja moottorista kuului sellaisia ääniä, että oli viisainta lopettaa siihen.

Lindroosille keskeytys Rovaniemellä oli ensimmäinen. Hän on osallistunut Arctic ralliin aiemmin 10 kertaa peräkkäin ja niillä kerroilla hän on ajanut maaliin.

Seuraavaksi Lindroos ja Kilpeläinen kilpailevat rallin SM-pisteistä SM Vaakuna-Rallissa Mikkelissä kolmen viikon kuluttua.

Edellinen tiedote
Joonas Pirelli Rallin voittoon SM4-luokassa
Seuraava tiedote
Joonas avasi pistetilinsä ylivoimaisella voitolla

Vuosittaiset tiedotteet