Lindroos aloitti kautensa jälleen voitolla

EK6:lla. Kuva: Jari Kohonen

Joonas Lindroos ajoi Kouvolan SM O.K. Auto-rallissa SM3-luokan voittoon. Ralli oli kaksipäiväinen ja perjantaina aloitettiin kahdella erikoiskokeella, lauantaina ajettiin loput viisi.

Lindroosin osalta kausi alkoi siis vasta toisessa osakilpailussa, kun muuten SM-rallikausi avattiin tuttuun tapaan Arctic Lapland Rallylla tammikuun lopussa.

Lindroos ja kartturi Pasi Kilpeläinen pitivät kärkipaikkaa heti perjantaina ajetulta ensimmäiseltä erikoiskokeelta lähtien. Luokkansa pohjat he kellottivat kaikille erikoiskokeille lukuunottamatta nelosta. Siellä he jäivät Henri Hokkalalle 4,3 sekuntia. Voittomarginaalia kilpailussa toiseksi ajaneeseen Henri Hokkalaan kertyi 56,4 sekuntia.

Joonaksen mielestä Kouvolan seudun tiet ovat hienoja ajettavia. Hänen ja Pasin kilpailu meni ongelmitta, mutta keskeytys kävi kuitenkin lähellä: Viitosen maalissa autosta katkesi vesipumpun hihna ja lämmöt rupesivat nousemaan. Onneksi se meni vasta siinä, ettei pätkällä, muuten olisi pitänyt keskeyttää. Vaihdettiin hihna siirtymällä ja homma jatkui, kertaili Joonas.

SM-pisteissä Lindroos on nyt neljäntenä 25 pisteellä. Kärjessä olevalla Lauri Joonalla on yhteensä 40 pistettä.

Seuraavaksi Lindroos kilpailee 2.3. Joensuussa.

Edellinen tiedote
Lindroos Racingin kausi 2018
Seuraava tiedote
Joonas siirtyi SM3-pistejohtoon

Vuosittaiset tiedotteet