Lindroos ajoi Keravalla neljänneksi

Keravan SM ralli on aina ollut enemmän tai vähemmän Joonakselle epäonninen. Niin hän tänäkin vuonna jäi tavoitteestaan, joka oli voitto. Nyt tuloksena oli neljäs sija, jonka hän otti nimiinsä heti ensimmäisellä erikoiskokeella.

Kuudennen erikoiskokeen jälkeen Lindroos nousi hetkeksi kolmannelle sijalle ohi Jarkko Miettisestä. Paikka palautui takaisin neljännelle sijalle viimeisenä olleella yleisöerikoiskokeella. Teollisuusalueella viisi kierrosta ajettavalla pätkällä oli yhtäaikaa useampi auto, kun ne lähetettiin minuutin välein. Ajoituksen takia perässä lähtenyt tuli tyypillisesti ensimmäisen kierroksen jälkeen edellä lähteneen eteen. Tästä syystä Joonas kolaroi Jarkko Miettisen kanssa ja osui myös betoniporsaaseen.

Kyllä tämäkin Keravan ralli meni niin pieleen, kertoo Joonas. Kolmella ensimmäisellä pätkällä auto yliohjasi ja muutenkin ajo ole sellaista reuhaamista, että ei sillä kyllä tuloksia tullut. Huollossa alustan säädöillä tilannetta saatiin vähän korjattua ja tiet olivat puhdistuneet toiselle ajokerralle.

Ennen Hyvinkäällä ajettavaa viimeistä osakilpailua Joonas, Jarkko Miettinen ja Kosti Katajamäki jakavat toisen sijan 60 pisteellä. Kärjessä on Juha salo, jolla on 97 pistettä.

Edellinen tiedote
Joonaksen Neste Ralli päättyi kaatoon
Seuraava tiedote
Joonas kolmantena yötauolle

Vuosittaiset tiedotteet