Joonas Lindroos jatkaa kesäkaudellakin kovilla tuloksilla

Ranta Sprint 8.6.

Joonas ajoi Kouvolassa järjestetyssä sprintissä tiimin omalla Honda Civicillä. Ralliin rakennettu auto antaa teho- painosuhteessa hieman tasoitusta pelkästään sprinttiin rakennetuille autoille. Siitä huolimatta kello ei ehtinyt käydä ensimmäisellä kierroksella kuin 2 minuuttia ja 11,59 sekuntia ennen ruutulipun heilutusta.

Toisella kierroksella aika parani 1,84 sekunnilla, joten kolmanteen sijaan edellyttävä aika oli 2.09,75. Omassa 10-luokassa sijoitus oli toinen.

Kokonaiskilpailussa aika oikeuttaisi seitsemänteen sijaan. ”Sorapyörä ei ollut paras mahdollinen radalle, jossa puolet oli asvalttia ja puolet soraa”, kertoilee Joonas.

Mikenti SM-Sprint 14.6.

Leppävirralla Joonas sai kokeiltavakseen N+ vireisen Mitsubishi Lancerin. Ilman aikaisempaa 4-vetokokemusta tulos ei voi olla parempi, kuin junioreiden voitto yli neljän sekunnin marginaalilla.

Ensimmäisellä kierroksella sade kiusasi junioreita ja heidän jälkeensä lähteneitä, joita ennen yleiset saivat lähteä kuivalle tielle. Toisella kierroksella keli oli sitten kaikille samanlainen ja yleisessä luokassa ajat tyypillisesti huononivat. Joonas paransi aikaansa 2,33 sekunnilla.Vertailtaessa pelkästään toisen kierroksen aikoja, olisi Joonas ollut myös yleiskilpailun voittaja jättäen Janne Tuohinon toiseksi 0,23 sekunnin erolla, sekä nipun muita ”nimimiehiä”.

Paras aika siis toiselta kierrokselta 1.47,16, jolla tarjottaisiin taas yleiskilpailun seitsemättä sijaa.

Edellinen tiedote
Minna Lindroos avasi kesäkauden hienosti Itärallissa, mutta ei ilman pettymystä
Seuraava tiedote
Minna Lindroos ei pääse osallistumaan Exide-Ralliin

Vuosittaiset tiedotteet