Joonas Lindroos ajoi kakkoseksi

Joonas ilmoittautui Kauden toiseksi viimeiseen yleisen luokan SM-ralliin yhdessä kartturinsa Mika Mannisen kanssa. Tälläkään kerralla ei meinattu selvitä ilman ongelmia, koska Mika sairastui juuri ennen kilpailua. Onneksi tuuraajaksi löytyi Juha Koljonen ja kisan ainut hankala tilannekin oli pelastettu.

Kilpailun ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen autokunta oli kolmantena 3,5 sekunnin päässä Kalle Pinomäen vetämästä kärjestä. Välissä oli vain Marko Mänty, joka on aina ollut nopea Uudenkaupungin teillä. Tästä Joonas ja Juha nousivat kolmannen ek:n jälkeen piikkiin, kun Pinomäki joutui jättämään leikin kesken kakkosella.

Marko Mänty kuittasi kuitenkin kärkipaikan heti seuraavalla pätkällä Joonaksen jäädessä toiselle sijalle. Kärkipari ajeli sen jälkeen samoilla sijoilla muilta karkuun kisan loppuun saakka. Eroa johtoon Joonaksella oli 8,9 sekuntia ja kolmanteen sijaan hän ajoi 39 sekuntia marginaalia.

Nyt Lindroos Racingissä voitiin olla aidosti tyytyväisiä kilpailuun. Kaikki toimi kokoajan täysin nappiin nuottia myöten.

Edellinen tiedote
Väärä nuotti vei Joonaksen ulos
Seuraava tiedote
Vetoakselin katkeaminen katkaisi Joonaksen kisan

Vuosittaiset tiedotteet