Joonas kolmantena yötauolle

Lindroos-Lampinen kuljettajapari ovat kolmantena ensimmäisen päivän jälkeen Hyvinkään SM rallissa. Edellä ovat jo mestaruutensa varmistanut Juha Salo sekä hopeasta Joonaksen kanssa taisteleva Jarkko Miettinen. Miettinen on tasan kahden sekunnin päässä Joonaksesta. Niin ikään hopeassa kiinni oleva Kosti Katajamäki on neljäntenä 11,2 sekuntia Lindroosin perässä.

Rallin aluksi oli samanlaisia ongelmia takapään pidon kanssa kuin edellisessä osakilpailussa. Ilman pito-ongelmiakin Miettinen on kova vastus, joten tappiota kertyi pikkuhiljaa pätkä pätkältä. Erikoiskoesijoitukset pyörivät neljännessä ja viidennessä tilassa.

Huollossa takapään säädöillä pitoa saatiin parannettua ja kun pimeys laskeutui Hyvinkään seudulle, takoi Joonas kolmelle viimeiselle pätkälle sellaisia aikoja, että Joonas ja kartturi Jouni Lampinen nousivat 2 sekunnin päähän Miettisestä.

Toiseen ajopäivään lähdettäessä kolmas lähtöpaikka on ihanteellinen, varsinkin kun eroa Miettiseen ei ole tuon enempää, kertoo Joonas. Sunnuntaina ajettavana on vielä viisi erikoiskoetta ja matkaan lähdetään klo 8.30.

Edellinen tiedote
Lindroos ajoi Keravalla neljänneksi
Seuraava tiedote
Joonakselle rallin SM pronssia – Jounille kultaa

Vuosittaiset tiedotteet