Joonas joutui keskeyttämään Tallinnassa

Vaihteistoöljyt valuivat EK8 ja EK9 välisellä siirtymällä vaihdesalkusta ulos, jonka seurauksena Joonas joutui keskeyttämään.

Keskeytys tapahtui johtoasemasta, jonka Joonas piti koko kilpailun ajan toisesta erikoiskokeesta lähtien. Ajettavana olisi ollut enää kaksi EK:ta, joista viimeisenä 2,2 km mittainen yleisöerikoiskoe.

Joonaksella ja kartturi-Jounilla ei ollut kilpailusta tulostavoitteita. Heidän tarkoituksenaan oli testata uudemman mallista Subarua ja hankkia lisää ajokilometrejä kesäkelillä seuraavaa SM osakilpailua varten. -Auto istui käteen tosi hyvin heti alusta lähtien ja sitä oli tosi hieno viedä, kertoo Joonas kokemuksiaan uudemmasta autosta.

Lähellä erikoiskokeen viisi maalia autosta hajosi toinen eturengas ja vanne kokonaan. Joonas joutui ajamaan maaliin oikeastaan jarrulevyllä. Aikatappiota tuli vain vähän ja he jäivät pohja-ajasta ainoastaan 2,4 sekuntia.

Seuraava ralli Lindroosilla ja Lampisella on 12.6. Kouvolassa ajettava O.K. Auto-ralli, joka on kauden neljäs SM osakilpailu avaten kesäkauden.

Edellinen tiedote
Lindroos Tallinna ralliin
Seuraava tiedote
Lindroosille ensimmäinen rallin SM1 luokan voitto

Vuosittaiset tiedotteet