Joonas aloitti F-Cup kauden jälleen voitolla

Joonas Lindroos ja Jouni Lampinen Tuuri Rallin EK1:llä

Joonas Lindroos ja kartanlukija Jouni Lampinen aloittivat F-Cup kauden voittamalla lauantaina ajetun Tuuri rallin. Näin on tapahtunut jo kolme edellistäkin kautta, että Jämsäläinen on ollut pitelemätön.

Kilpailu käytiin upeassa auringonpaisteisessa pikkupakkaskelissä.

Ensimmäisellä erikoiskokeella Joonas ei aivan syttynyt kärkivauhtiin. Pohja-ajan kellotti Mika Lemmetti Joonaksen ollessa toinen 1,8 sekuntia Mikasta.

Toisella EK:lla Lindroos siirtyi kärkeen 6,5 sekunnin pohjien turvin, vaikka pätkän loppuosalla hieman kiusasi irtolumi. Markus Hellström oli tässä vaiheessa toisena 18 sekuntia Joonaksen takana.

Tauon jälkeen kolmannella erikoiskokeella Lindroos ja Lampinen ajoivat varman päälle, koska aikaeroa oli niin reilusti. Pätkän toiseksi nopein aika, mutta kokonaistilanteessa kärkipaikka pysyi, mutta kaventui 12,8 sekuntiin. Toiseksi nousi Mika Lemmetti ja Hellström putosi kolmanneksi.

Viimeiselle erikoiskokeelle Lindroos kellotti niinikään toiseksi nopeimman ajan 0,2 sekuntia Lemmetistä. Lopputuloksissa Joonas ja Jouni voittivat 12,6 sekunnilla Mika Lemmetin. Kolmanneksi ajoi Markus Hellström jääden kärjestä 26,4 sekuntia.

Seuraava F-Cup osakilpailu ajetaan Ilomantsissa 11.3.

Edellinen tiedote
Joonas Lindroosista nuottiluokan F-Cup mestari
Seuraava tiedote
Lindroosit tekivät rallihistoriaa

Vuosittaiset tiedotteet