Joonas aloittaa ralliuransa lauantaina

Tulevana viikonloppuna käynnistyy rallin nuorten ja naisten SM-sarjan kesäkausi O.K. Auto-rallilla Kouvolassa. Sarjassa oli parin kuukauden tauko, kuten muissakin sarjoissa, jonka aikana odoteltiin lumien sulamista pois ja teiden kuivumista taas ajettavaan kuntoon.

Kevättauon aikana Joonas vietti 18-vuotissynttäreitään ja sehän merkitsee myös sitä, että iän puolesta saa osallistua ralliin. Ajokorttikin tuli mukavasti jo seuraavana päivänä, joten nyt on kaikki valmiina alkavalle ralliuralle.

Joonas starttaa lauantaina Kouvolan UA:n järjestämään ensimmäiseen ralliinsa Honda Civicillä, jonka kylkeen liimataan numero 35. Viereen istahtaa kokenut kartturi, Riihimäen urheiluautoilijoita edustava Mikko Markkula, jolloin Joonas voi keskittyä täysipainoisesti vain ajamiseen. Uudeksi yhteistyökumppaniksi on tullut LPM, joka on myös ilmoittanut kilpailijaparin ralliin.

Huimia suorituksia sprintissä ajaneella nuorukaisella on odotukset korkealla, vaikka ralli onkin luonteeltaan erilaista kuin sprintti, jossa on saanut etukäteen tutustua ajettavaan erikoiskokeeseen. Nyt erikoiskokeita on useampi ja ne ajetaan pimeänä eli niitä ei nuotiteta eikä niihin saa etukäteen tutustua.

Edellinen tiedote
Lindroos Racingin talvikausi
Seuraava tiedote
Minna Lindroos avasi kesäkauden hienosti Itärallissa, mutta ei ilman pettymystä

Vuosittaiset tiedotteet