Joonas ajoi kolmanneksi Hämeenlinnassa

Joonas Lindroos ajoi kartturinsa Pasi Kilpeläisen kanssa kolmanneksi Hämeenlinnan SM Vanajanlinnarallissa. Tappiota voittajaksi ajaneeseen Juha Saloon tuli 8,1 sekuntia ja toiseksi tulleeseen Matti Rantaseen 4,1 sekuntia

Joonaksen mukaan auto toimi paremmin kuin talvella ja hän on tyytyväinen omaan ajoonsa, joka sujui puhtaasi ja virheettömästi. Parantamisen varaakin Joonas näkee: Ykkösellä se toinen sija hävittiin, siinä tuli liian suuri ero Rantaseen, hän kertoo. Viimeiselle erikoiskokeelle lähtiessä eroa Matti Rantasen toiseen sijaan oli ainoastaan 0,6 sekuntia. Matti ajoi sen kuitenkin vielä 3,5 sekuntia Lindroosia nopeammin varmistaen itselleen toisen sijan.

-Mielestäni hyvin meni tämä ralli, vaikka kolmanneksi jäätiinkin. Auto toimii kaikin puolin niin hyvin, että jo se toi hyvän fiiliksen. Ennen Lapuaa ajetaan vielä kunnon testit, josko sieltä sitten saisi paremman tuloksenkin, suunnittelee Joonas.

Samaan aikaan Janakkalassa ajetussa naisten SM osakilpailussa Minna joutui keskeyttämään ulosajoon erikoiskokeella kolme.

Edellinen tiedote
Joonaksen vauhti jäi tavoitteesta
Seuraava tiedote
Joonas ajoi toiseksi Lapualla

Vuosittaiset tiedotteet