Hondan korva petti

oonas Lindroosilla oli odotukset korkealla lähdettäessä Uudenkaupungin SM-ralliin. Hän oli pienen n-ryhmän johdossa. Joonaksen ja kartturi Jouni Lampisen matka kuitenkin keskeytyi tekniikan petettyä toisen erikoiskokeen lähtöön.

Ensimmäinen erikoiskoe käynnistyi erinomaisesti toiseksi nopeimmalla ajalla. Eroa pohjiin ajaneeseen Rantaseen oli vain 3,3 sekuntia. -Auto alkoi jo ykkösellä oireilla, kun vaihteet eivät aina menneet päälle. Siirtymän jälkeen kakkosen lähdössä autosta alkoi nousta savua, kertoo Joonas. Hänen avattuaan konepellin oli edessä julma näky: Moottorin korva oli katkennut ja moottori oli konehuoneessa aivan kallellaan. Hihnat ja hihnapyörät hinkkasivat auton rakenteisiin. Matkanteko oli keskeytettävä, koska tuollaista vikaa ei voi korjata tien päällä.

Karvas tappio tarkoittaa sitä, että sarjan johtoasema putoaa sijalukuun 4. Kauden viimeisessä osakilpailussa Hyvinkäällä on jaossa korotetut pisteet. Siellä on vielä mahdollisuudet pienen n-ryhmän SM-kultaan. Tällä kaudella Joonas ei enää osallistu kilpailuihin Fiesta Trophy-sarjassa, vaan ajaa viimeisenkin kilpailun Civicillä.

Edellinen tiedote
Lindroosin sisarukset voittoon Keravalla
Seuraava tiedote
Minna naisten mestariksi rallissa

Vuosittaiset tiedotteet